Ont i axlarna

Ont i axlarna

God morgon bloggen! Måndag och en ny arbetsvecka ligger framför oss. Visst kan man alltid önska sovmorgon eller att man är ledig, men det är inte särskilt svårt att kliva upp ur sängen när solen strålar smiter in genom persiennerna. Jag kommer från en lugn helg nere i stugan och även om jag är utvilad så känns det i kroppen att jag inte har sovit i min vanliga säng. Det är framförallt nacken och axlarna som inte mår toppen, så en massage ligger nog nära tillhands under de här kommande dagarna. Jag är väldigt känslig när det kommer till vart jag sover, min kropp reagerar nästan direkt om det är en madrass som inte är bra för ryggen. Hemma har jag en madrass som nästan formar sig efter kroppen och det är inte riktigt samma kvalitet på den madrassen som jag sover på i stugan, så det är förståeligt att kroppen känner sig lite stel. För sådana här problem så finns det ju massage och då är det dumt att inte ta tillvara på det, speciellt med tanke på att det brukar göra susen för min kropp. Jag tänker att det är dumt att vänta med en behandling, så det bästa är väl egentligen att försöka boka en tid till idag eller imorgon. Efter en massage ska jag nog vara helt återställd och redo att ta mig an den här nya arbetsveckan. Jag tror att det kan bli en lång vecka med en hel del jobb, nu är alla kollegor tillbaka från semestern så nu kommer det nog köras på här i det vanliga tempot. Huvudet hänger med ganska bra idag, så det är egentligen bara kroppen som sviker en lite men det ska nog gå att ta sig igenom den här dagen ändå. Vi håller tummarna för en lugn måndag och solsken över Skoghall.  


Kommentarer är stängda.