Konstnären Kajsa Stamenkovic

Konstnären Kajsa Stamenkovic

Hej och hallå alla härliga människor som finns runt om som kommer in och läser på min blogg. Jag hoppas att ni är på gott humör idag och att ni haft en fin dag än så länge och att den bara blir bättre. Snart drar rean igång och då kommer jag inte ha riktigt lika mycket tid till att blogga, men det kompenserar jag genom att skriva extra många inlägg idag. Nu är det så här förstår ni att jag har kommit att intressera mig allt mer för den konst i Mölnlycke som en konstnär vid namn Kajsa Stamenkovic skapar. 

Jag har alltid varit lite konstnärlig av mig och försökt efter min bästa förmåga att måla både i olja och akvarell. Tyvärr så är jag ingen naturbegåvning och trots en kvällskurs i akvarellmålning insåg jag att det finns annat som jag bör ägna mig åt än att måla. Däremot njuter jag gärna av konst som andra har tillverkat. Jag är glad över att Kajsa Stamekovics konst i Mölnlycke nu finns till för alla, främst för dem som vill köpa en oljemålning. Det finns många olika motiv och dessa tavlor finns i olika prisklasser också. Jag blir både glad och varm i hjärtat av dessa vackra tavlor som Kajsa Stamenkovic målar. Är du kanske intresserad av att få ta del av denna konst i Mölnycke så ska du förstås ta kontakt med Kajsa eller varför inte gå på någon av hennes utställningar. Nu tycker jag att du som kände att du blev intresserad av denne konstnär och hennes konst i Mölnlycke ska gå in på hennes hemsida. Berätta gärna för mig sedan vad du köpte för tavla eller vad du i övrigt tyckte. Ha det gott nu mina vänner! 


Kommentarer är stängda.