Annelies Puls & Paus

Annelies Puls & Paus

Tjenare, hallå, hej! Hjärtligt välkommen ska du vara hit! För att börja den här veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er. Det kommer handla om en helt fantastisk massage i Tranås, som man kan få hos företaget Annelies Puls & Paus.

En stor del av mitt liv är involverat i stress, det är inte ofta jag känner mig lugn eller avslappnad. Det är något som verkligen har påverkat mig, hela min livskvalité påverkas av den här eländiga stressen. Det var faktiskt min mamma som påpekade för mig att jag var alldeles för stressad, jag hade inte ens lagt märke till det innan hon nämnde det. Jag började då fundera kring hur stressad jag egentligen var och hur jag kunde förbättra den situationen. Det jag kom fram till var att jag behövde göra något för att minska stressen, för att jag skulle må bättre. Det är anledningen till att jag gick till det här företaget för en massage i Tranås. Massagen jag fick där var helt underbar, jag kunde för tillfället släppa all stress och bara ta det lugnt. Det var första gången på väldigt länge som jag bara kunde släppa allt, vilket var väldigt skönt. Dessutom gjorde massagen att jag kände mig mer avslappnad efteråt också, det var som att stressen automatiskt hade minskat. Sedan dess har jag inte känt mig fullt ut lika stressad som jag har gjort tidigare, vilket beror på massagen jag fick. I framtiden när jag känner mig väldigt stressad kommer jag med största sannolikhet gå tillbaka till det här företaget för ännu en massage i Tranås, jag mådde så bra av det så jag ser ingen anledning till att inte göra det. 


Kommentarer är stängda.